Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
El 'portaveu de Tabàrnia' és un ultracatòlic espanyolista

Segons informacions publicades al seu blog Jaume Vives és director del digital catòlic Prisma i seguidor de la pàgina de facebook "Guardianes de la Fe".

29/12/2017 Comunicació

El 'portaveu de Tabàrnia' és un ultracatòlic espanyolista anomenat Jaume Vives Vives que recentment s'ha fet 'famós' a les televisions estatals per intentar boicotejar les cassolades antirepressives del seus veïns del carrer Balmes de Barcelona posant altaveus al terrat de casa seva on sona  l'himne d'Espanya i de la Guàrdia Civil (i també, com no, el 'Què viva España' de Manolo Escobar). Segons informacions publicades al seu blog Jaume Vives és director del digital catòlic Prisma i fundador de la pàgina de facebook "Guardianes de la Fe".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid