x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El partit ultradretà VOX ha anunciat una querella contra Josep Maria Mainat

La querella és per ultratge a Espanya i injúries al rei i els jutges

05/11/2017 Drets i Llibertats
Des del seu Twitter Santiago Abascal (dirigent del partit ultradretà VOX) ha anunciat una querella contra Josep Maria Mainat (membre de La Trinca) per ultratge a Espanya i injúries al rei i els jutges. La piulada d'Abascal diu textualment "VOX interpondrá querella contra @mainatJM por delitos de ultraje a España, incitación al odio, injurias al Rey y de injurias a los jueces". Mainat ha respost via twitter amb la frase: "¡A ver si ahora va a ser delito cagarse en quien te apetezca!".
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid