Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ARAGÓ
Mor a Saragossa un ultradretà que portava cinc dies en estat crític

A les xarxes socials circulen fotografies del mort (Víctor Láinez) amb el seu amic Miguel Ángel Gutiérrez del Peso, un skin nazi saragossà que l’any 2008 va ser condemnat per una agressió a un jove d’estètica “alternativa”.

13/12/2017 Internacional

Víctor Láinez, de 55 anys, va morir ahir a Saragossa com a conseqüència de les lesions que va patir la matinada de divendres després de ser agredit a la porta d'un bar de la capital aragonesa quan es barallava amb dos individus. El succés es va produir després d'una discussió entre la víctima i els seus atacants. La policia va detenir el dilluns un dels presumptes agressors.

El succés, segons informen diversos mitjans de comunicació, es va produïr cap a les 2.30 de divendres al carrer Antonio Agustín, al barri vell de Saragossa, on la víctima i el seu presumpte agressor van coincidir mentre prenien copes amb els seus respectius acompanyants al bar El Tocadiscos. Segons els testimonis recollits per la policia, l'atacant i les tres persones que anaven amb ell -un home i dues dones- van increpar Láinez per portar uns tirants amb la bandera espanyola i li van cridar "fatxa". Ell va respondre amb insults.

Després de l'incident, Láinez va abandonar el local i sempre segons els testimonis, va ser una de les persones amb qui s’havia barallat qui suposadament va propinar a Láinez un fort cop al cap amb una barra metàl·lica que el va deixar inconscient a terra. Hi ha altres versions dels fets que afirmen que va ser Victor Láinez qui va fer l'agressió que va ser resposta amb un cop de puny que el va fer caure a terra (tot colpejant-se el cap). Láinez va nèixer a Terrassa tot i que feia anus que vivia a Saragossa on va formar part del club de motoristes "Templarios m.c. Zaragoza".

A les xarxes socials circulen fotografies del mort (Víctor Láinez) amb el seu amic (de fet Gutiérrez ha anomenat "hermano" a Láinez en un comentari recent de twitter) Miguel Ángel Gutiérrez del Peso, un skin nazi saragossà que l’any 2008 va ser condemnat per una agressió a un jove d’estètica “alternativa”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid