Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
Senadors, diputades, sindicalistes i càrrecs municipals al seminari “Pensar el País Valencià”

Se celebrarà aquest dissabte al matí a Bellreguard (Safor)

05/04/2017 Política

Els senadors Carles Mulet i Ferran Martínez,  la diputada Marta Sorlí, sindicalistes com Bernat Asensi de CCOO i Rafa Reig d’Intersindical Valenciana, Carmelina Pla de l’executiva del PSPV, entre les persones que participaran dissabte al Seminari "Pensar el País Valencià".També participaran diversos càrrecs municipals, representants del mon cultural i estudiantil així com d’un ample ventall polític.

Dissabte dia 8 d’abril pel matí, una ampla representació d’associacions, partits polítics i sindicats reflexionaran col·lectivament a Bellreguard sobre el País Valencià com a subjecte polític, el dret a decidir i el full de ruta a seguir. Es tracta del seminari “Pensar el País Valencià”, que organitzen conjuntament la regidoria de Participació Ciutadana de Bellreguard i la Plataforma pel Dret a Decidir.

El seminari constarà de dues parts: una mesa de diàleg a l’edifici multiusos en la qual s’introduirà el tema per a obrir el debat i recollir un resum de coincidències; i un debat obert al públic al saló de plenaris on s’exposaran les línies generals de la mesa de diàleg, les coincidències a les quals s’haja arribat i les línies de debat futures.

Aquest seminari, previst des de fa uns mesos, ha vingut a coincidir amb la presentació ahir dels Pressupostos Generals de l’Estat (PGE)  que tornen a posar al centre del debat polític el tracte colonial que rep el País Valencià per banda de l’Estat, i la necessita que com a poble tenim de trobar la forma de capgirar la situació de dependència. Una dependència que ens castiga a una dinàmica d’empobriment constant, deteriorant cada dia que passa les condicions de vida i treball de la majoria de la nostra població.

El acte públic clourà amb un vi d’honor per a totes les persones assistents.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid