x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alerta feminista
Una cadena de menjar ràpid masclista vol obrir un establiment a Viladecans

Les cambreres del restaurant Hooters estan obligades a vestir poca roba

09/02/2017 Gènere

Cerveses, aletes de pollastre, hamburgueses, patates fregides... i dones semi-nues. Són els trets característics de la cadena de menjar ràpid Hooters, que acomula reiterades queixes per masclisme i ara vol instal·lar-se al centre comercial Vilamarina de Viladecans.

El restaurant s'autodefineix com a brestaurant, unió de les paraules breast (pits) i restaurant. El nom està justificat, ja que fan una forta aposta de màrqueting que cosifica les dones. Les cambreres han de vestir un uniforme amb un exagerat escot i uns shorts.

L'establiment de Viladecans serà el primer que aquesta empresa nord-americana obri a l'estat, però la seva intenció és obrir 14 restaurants més en els propers 7 anys.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid