Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alerta feminista
Una cadena de menjar ràpid masclista vol obrir un establiment a Viladecans

Les cambreres del restaurant Hooters estan obligades a vestir poca roba

09/02/2017 Gènere

Cerveses, aletes de pollastre, hamburgueses, patates fregides... i dones semi-nues. Són els trets característics de la cadena de menjar ràpid Hooters, que acomula reiterades queixes per masclisme i ara vol instal·lar-se al centre comercial Vilamarina de Viladecans.

El restaurant s'autodefineix com a brestaurant, unió de les paraules breast (pits) i restaurant. El nom està justificat, ja que fan una forta aposta de màrqueting que cosifica les dones. Les cambreres han de vestir un uniforme amb un exagerat escot i uns shorts.

L'establiment de Viladecans serà el primer que aquesta empresa nord-americana obri a l'estat, però la seva intenció és obrir 14 restaurants més en els propers 7 anys.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid