Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència masclista
Clam a Tarragona contra les violències masclistes

"Ens manifestem de nou per a l’eradicació d’unes violències que pretenen continuar sometent-nos en tots els àmbits de la nostra vida".

06/11/2016 Gènere

Més de cinc mil persones s'han manifestat aquest dissabte pels carrers de Tarragona contra la violència masclista. La marxa, convocada per diversos col·lectius feministes del Nord i sud dels Països Catalans i coordinada per l'entitat 5N a la ciutat, amb l'objectiu de visualitzar al carrer una violència que es viu, sobretot, en la intimitat, segons les organitzadores.

La manifestació ha començat cap al migdia a la plaça Imperial Tàrraco fins al Balcó del Mediterrani. Allà, s'ha fet lectura d'un manifest seguit de crits amb consignes que s'han repetit durant la marxa  'si toquen a una, ens toquen a totes' o 'cap agressió sense resposta' mentre unes castelleres han aixecat un pilar per acabar la manifestació.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid