Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
vallès
Pluja de suports a Compromís per Cerdanyola
17/01/2017 Política

Diversos càrrecs electes i organitzacions d'esquerres han volgut posar-se al costat del partit de Carles Escolà després de la sortida d'ERC del govern de Cerdanyola. Compromís per Cerdanyola forma part de les Candidatures Alternatives del Vallès, peça integradora de la Unitat Popular a la comarca.

En una nota publicada aquesta tarda, Compromís per Cerdanyola ha agraït els suports rebuts: "Des d'aquí, volem agraïr la gran quantitat de mostres de suport que estem rebent de gent del poble, treballadors i treballadores de l'ajuntament, organitzacions polítiques, així com des de la resta de municipis del canvi".

Els dos primers missatges d'ànims van arribar des de Badalona, per part dels regidors de Guanyem Badalona en Comú Jose Téllez i Francesc Duran.

  

També s'ha manifestat en aquesta línia l'assemblea de joves independentistes l'Espurna.

Tot el nostre suport a Compromís Per Cerdanyola, a la CUP Cerdanyola del Vallès i sobretot als nostres germans i...

Posted by L' Espurna - Assemblea de Joves Independentistes de Badalona on dimarts, 17 / gener / 2017

El vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència i alcalde d'Argentona Eudald Calvo ha enviat una abraçada a l'alcalde Carles Escolà i la resta de militants de Compromís per Cerdanyola.

Una de les altres cares visibles que s'ha sumat als suports ha estat Gerardo Pisarello, primer tinent d'alcalde de Barcelona.

La diputada de la CUP-CC Mireia Boya ha publicat un missatge enviant "tot el suport a Compromís per Cerdanyola i al canvi municipal que representa".

A banda dels càrrecs electes, diversos ciutadans també han volgut donar suport a Compromís per Cerdanyola ara que s'ha quedat sol al govern vallesà.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid