Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
Antena3 afirma que els senyals de trànsit en valencià poden provocar accidents

La cadena de televisió privada va afirmar en el seu informatiu del cap de setamana que rotular les senyals de trànsit en valencià pot provocar accidents i alguns jutges de València han donat suport a la campanya catalanofòbica traient les multes als conductors que han desobeït els senyals al·legant no entendre el valencià.

07/06/2016 Llengua
La cadena de televisió privada Antena3 va afirmar en el seu informatiu del cap de setmana que retolar les senyals de trànsit en valencià pot provocar accidents. Aquesta afirmació de la cadena del grup Artesmedia és l'últim episodi de la campanya contra la retolació en català que iniciaren fa uns dies els diaris ABC i Las Provincias.

El Delegat del govern espanyol al País Valencià també s'ha afegit a la campanya afirmant que els senyals han d’estar en castellà perquè incompleixen la llei de trànsit i aparentment els turistes de parla castellana no els entenen. Finalment alguns jutges de València també han donat suport a la campanya catalanofòbica traient les multes als conductors que han desobeït els senyals al·legant no entendre el valencià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid