Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
Catalanofòbia a Sitges

Un client del bar Kansas de Sitges ha denunciat mitjançant el seu facebook el tracte rebut i les actituds catalanofòbiques del personal i la propietària de l’establiment

13/08/2015 Drets i Llibertats

A continuació reproduïm el text publicat al mur del facebook del client vexat:


“NO HI HA RES A FER: Vaig a la geladeria del Kansas a Sitges. - Demano: " Sí us plau em pot possar un got de granissat de llimona amb una bola de gelat de menta?". I la dona de uns 55 anys de darrera el taulell contesta. - "Háblame en castellano que no entiendo el catalan" - Jo responc que de acuerdo, pero que ha de hacer un esfuerzo para intentar hablarlo un poco i contesta- " Es que no me da la gana aprender el catalan, con el castellano es suficiente" i una senyora que escoltava darrera meu li diu "mujer has de intentarlo" i ella erre que erre. Jo ja em retiro, perquè seria un diàleg de besugos. Vaig a parlar amb la propietària del Kansas i li explico que la venedora va dient a la gent "háblame en castellano” i em contesta- "La noia porta 4 mesos aquí i Catalunya es Espanya" amb mala sombra. Hi jo marxo tranquil·lament, però penso dir-ho a tothom que conec a la comarca. La venedora m'ha dit que es de Ciudad Real i ve a buscar feina i de pas ha donar tota la guerra i la provocació que pugui. - Una anècdota més que no volia patir”.


La majoria dels comentaris que es poden llegir a les xarxes socials donen suport al client i afirmen que a Sitges és coneguda l’ostentació espanyolista d'aquest establiment que sovint fa onejar una bandera espanyola (algun comentari també ha apuntat que els marits de les propietàries del bar Kansas són guàrdies civils).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid