Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CADIS
Les “chirigotas” de Cadis segueixen amb la catalanofòbia

Aquest any i el passat les comparses finalistes del Carnaval de Cadiz ha cantat canços clarament catalanofòbiques

04/02/2014 Internacional

L'any passat va ser premiada la “chirigota El Rey Burlón” amb el seu tema “Demano la independencie”, aquest any la finalista ha estat la comparsa 'Los Nobles' amb una cançó (del minut 6:50 al 8:30 del vídeo) clarament catalanofòbica. Sembla que els atacs a Catalunya és una de les tradicions dels Carnavals de Cadis, encara que en més d'una ocasió la situació política del País Basc també ha sigut font d'inspiració per les comparses com per exemple en els temes “Contra ETA”, “Imaginate Abertzale”, “Pasodoble a las víctimas de ETA”, "Que se entere ETA" , "Ahora que la ETA cayó", "Cadiz contesta ETA por la tregua", "Pasodoble contra de Juana Chaos" i "Los Piratas contra ETA".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid