Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
La catalanofòbia arriba als “regnes de fantasia”

Dos fets recents indiquen que la catalanofòbia ha passat de ser habitual al Regne d’Espanya a ser-ho també als “regnes fantàstics”

02/09/2015 Drets i Llibertats

Ahir el diari digital NacióDitigal informava que un dels extres de Joc de Trons a Girona s'ha quedat fora de la sèrie de fantasia perquè l'empresa encarregada de la selecció de personal, Modexpor Internacional, s'ha negat a canviar-li el torn dels dies d'assaig perquè pogués assistir a la Diada afegint-hi el comentari: “Si es para asistir a la mierda de Diada no te lo voy a cambiar”.


Els altres casos de catalanofòbia en un “regne de fantasia” han estat “virtuals”. Segons alguns usuaris del joc "Forge of Empires" (de l' empresa innogames) al servidor en espanyol dirigit pel nik mataqs, els jugadors que s'expressen en català són bandejats sistemàticament i els perfils dels gremis amb connotacions catalanes esborrats per la "dirección del juego".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid