Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CATALANOFÒBIA
La catalanofòbia segueix impune a les xarxes socials

Diversos tweets celebren la mort de dos catalans a Tunísia

20/03/2015 Drets i Llibertats

Les opinions catalanofòbiques a les xarxes socials segueixen igual d'impunes que fa un any quan diversos exemples de catalanofòbia van quedar impunes tot i que durant la mateixa setmana s'havia detingut a 16 persones acusades d'enaltiment del terrorisme a internet.

Si durant el darrer any a internet hi ha hagut campanyes de boicot a productes catalans, botigues, esportistes i fins i tot a les “cartes catalanes”, en aquesta ocasió la catalanofòbia s’ha mostrat en missatges d’alegria per la mort del matrimoni català assassinat pels jihadistes a Tunísia. En alguns dels missatges que circulen per la xarxa es pot llegir: “España respira tranquila, los dos muertos en Túnez eran catalufos” i “Tunez tendria que haberles metido 0-3 a estos Catalufos Separatistas”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid