Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Comença el Feslloch 2015

És l’únic festival de música 100% en la nostra llengua al País Valencià, un segell que caracteritza aquest esdeveniment musical de tres dies i que compta amb un total de 31 actuacions. També és el festival de cloenda de La Gira d’Escola Valenciana, que enguany arriba a les 10 edicions de concerts i on estarà ben present l’esperit d’Ovidi Montllor.

09/07/2015 Cultura

A partir de les 20.30h, Benlloch aplegarà una nova edició del Feslloch (Plana Alta). La Xaranga de Benlloch, conformada per músics de la banda municipal del poble, obrirà el Festival acompanyant els  els feslloquers i feslloqueres que vulguin gaudir del festival des del primer minut. Tot seguit, començaran les actuacions a l'escenari Ovidi amb ÉgalitéVaDeBoEls CatarresBuhos, El Blüe i Meteor.

L'endemà i dissabte (veure el programa) tant a l’escenari de l’Auditori com a l’Escenari Ovidi passaran pel Feslloch 2015: Els Amics de les Arts, Zoo, Aspencat i La Gossa Sorda, Toti Soler i Gemma Humet, Arrap, Contratempo, Ebri Knight, El Diluvi, Júlia, Komfusió, Mai Mai, Mox, Néstor Mont, Pepet i Marieta, Smoking Souls, Talps, Tardor, VadeBo i Rafa Xambó. Així com del grup Trobadorets, per a un matinal dedicat als més menuts. Gener, Kontaminació Akústica, King Kong Boy i Figuels dj’s. Un total de 31 grups. A la música cal sumar les activitats culturals i lúdiques del Feslloch 2015, com l’actuació de l’humorista Eugeni Alemany.

Enguany, el Feslloch compta amb novetats pel que fa a infraestructures i serveis. L’escenari principal, batejat amb el nom "Ovidi’, passarà al camp de futbol de Benlloch. Aquest espai es convertirà en el centre neuràlgic del festival i comptarà amb una major oferta de paradetes de productes gastronòmics i culturals. El nou emplaçament tindrà major capacitat de públic i garantirà una major potència sonora per als concerts.

Eks Feslloch és l’únic festival de música 100% en la nostra llengua al País Valencià, un segell que caracteritza aquest esdeveniment musical. També és el festival de cloenda de La Gira d’Escola Valenciana, que enguany arriba a les 10 edicions de concerts i on estarà ben present l’esperit d’Ovidi Montllor.

Valora
Vídeos
FESPOT RESUM 2014
FESGOT - 2n Fespot 2015
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
  9. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  10. El Departament d'Educació ajudarà un any més a extingir la llengua catalana
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid