Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià al Feslloch
09/07/2015 Política

En el marc del Festival de música en valencià que es realitza els propers 9, 10 i 11 de juliol a Benlloch (Plana Alta), el Feslloch s’ubica una xarrada a càrrec del Toni Infante, coordinador de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) que se celebrarà el proper divendres 10 de juliol a partir de les 13 h. a la carpa del Feslloch, un acte que du per títol “El País Valencià i el Dret a Decidir” i al qual des de la Plataforma s’anima a participar-hi.

El Feslloc és l’únic festival de música 100% en la nostra llengua al País Valencià, un segell que caracteritza aquest esdeveniment musical de tres dies i que compta amb un total de 30 actuacions. També és el festival de cloenda de La Gira d’Escola Valenciana, que enguany arriba a les 10 edicions de concerts i on estarà ben present l’esperit d’Ovidi Montllor. 

La PDaD, es va constituir El maig de 2013 a partir del manifest Al País Valencià pel Dret a decidir que van signar milers de persones. Des de aleshores ha fet una tasca de  conscienciació de la necessitat d’empoderar-nos tant a nivell individual com col·lectivament i especialment a partir de la nostra realitat com a Poble. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid