Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
El Feslloch'14 arranca amb molta força

Més de tres mil presones el primer dia

12/07/2014 Cultura
Aquesta ha estat l’edició del festival amb més assistents el primer dia. La clau: el cartell que ha obert el Feslloch encapçalat per Txarango.Des de dijous al matí es respiraven les ganes de Feslloch al recinte del festival i les zones d’acampada. Els feslloquers i les feslloqueres varen ser molt matiners i ben aviat ja s’havien establert centenars de tendes de campanya a la Zona d’acampada principal.

L’obertura del festival va córrer a càrrec de la xaranga l’Atrilet, que va fer un correbars per Benlloch i a eixes hores, els assistents que arribaren més tard ja acamparen en la segona zona habilitada.

Els primers a xafar l’Escenari Principal foren el grup de Torreblanca, Indezents. A Continuació va ser el torn de Senior i el Cor Brutal, que van fer un directe excel•lent del seu nou disc, “El poder del voler”.

Quan Txarango va eixir a l’escenari l’aforament estava ple de gom a gom amb milers de joves que cantaven tots els temes del nou treball del grup català, “Som riu”, indici de la gran colla de seguidors que té Txarango al País Valencià.

Oques Grasses va desplegar la seua música, amb una barreja de música, espectacle i simpatia que va captivar el públic i ben avançada la nit no van decaure les ganes de Feslloch quan va arribar el torn de Candela Roots i després de Kaoba, que va tancar la primera nit de festival amb un balanç que l’organització ha qualificat d’excel•lent.

Hui el Feslloch comença les activitats i els concerts des de primera hora de la vesprada i acabarà al despuntar el dia. El retorn de la Gossa Sorda amb el potent disc “La Polseguera” marcarà el segon dia de festival.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid