Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escola en català
30 grups i cantants al Feslloch 2014
19/05/2014 Cultura
Feslloc 2014 Feslloc 2014

L’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana, Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull han fet públic hui el cartell definitiu del Feslloch 2014. Durant els dies 10, 11 i 12 de juliol passaran per l’Escenari Gran i per l’Auditori del festival 30 grups i cantants de música en valencià.

A més de les actuacions musicals, el festival comptarà amb una completa programació d’activitats culturals que inclou la presentació de l’última novel•la de Xavi Sarrià, Totes les cançons parlen de tu, i el documental d’Albert Montón ‘Botifarra, Cantar les arrels’, que mostra la història de Pep Gimeno, “tot un fenomen de la música i la cançó popular i tradicional al País Valencià”. Així mateix es presentaran el còmic “FallaZ” i la sèrie “Cabanyal Z”.

El tret de sortida del festival el marcarà el dijous 10 de juliol la xaranga l’Atrilet, que acompanyarà els assistents en un 'correbars' pels carrers de Benlloch.

Abonaments

Els abonaments anticipats es poden adquirir a 28 euros fins el 8 de juliol. Es poden adquirir per Internet a la botiga on-line d’Escola Valenciana sense cap despesa de gestió. 

L’organització ha indicat que anunciarà a finals de maig els punts de venda físics on es podran comprar els abonaments anticipats.Pel que fa les entrades per dies, cal assenyalar que les soltes de cada dia es poden adquirir només en taquilla amb preus de 10€ per dijous 10 de juliol, 16€ per divendres 11 de juliol i 16€ per dissabte 12 de juliol. Per a més informació es pot consultar aquest enllaç del Festival. ()

Valora
Vídeos
2on FESPOT del Feslloch 2012

Encontres al sisè desfase. Spot promocional del sisè Festival Feslloch, a Benlloch (La Plana Alta), el festival de cloenda de la Gira d'Escola Valenciana. Organitzat per: Escola Valenciana, Reviscola, L'Ajuntament de Benlloch, el Club de Futbol de Benlloch i l'Associació Pitxurrull.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid