Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura
Tot apunt pel Feslloch'14

El tret de sortida del festival serà demà amb la xaranga l’Atrilet, que acompanyarà els assistents en un 'correbars' pels carrers de Benlloch.

09/07/2014 Cultura
Feslloch 2014 Feslloch 2014

Demà comença a Benlloc (Plana Alta) la 8a edició del Feslloch que s'allargarà fins dissabte. El festival, organitzat per  Escola Valenciana, Reviscola i l’Associació Cultural Pitxurrull amb la col.laboració de l'Ajuntament de la localitat, ha esdevingut fa temps el més important dels de música en català que se celebren al territori. Des dels seu origen està concebut com el concert de cloenda de La Gira d’Escola Valenciana. (Tota la programació).

Durant tres dies passaran per l’Escenari Gran i per l’Auditori del festival 30 grups i cantants de música en valencià. A més de les actuacions musicals, el festival comptarà amb una completa programació d’activitats culturals que inclou la presentació de l’última novel·la de Xavi Sarrià, "Totes les cançons parlen de tu", i el documental d’Albert Montón ‘Botifarra, Cantar les arrels’, que mostra la història de Pep Gimeno, “tot un fenomen de la música i la cançó popular i tradicional al País Valencià”. Així mateix es presentaran el còmic “FallaZ” i la sèrie “Cabanyal Z”.

Esports

El Feslloch comptarà també amb una oferta de jocs esportius que organitza l’Associació Cultural Pitxurrull. Els matins del divendres i del dissabte del Feslloch, els assistents podran apuntar-se per a jugar a futbol sala, voleibol i petanca.

El dissabte 12 de juliol a les 12 del migdia se celebrarà el IV Campionat de frontó a mà per parelles del Feslloch. El taller, que organitzen per quart any consecutiu els germans Ricard i Guillem Sentandreu, pretén donar a conéixer el nostre esport nacional.  El campionat es realitzarà al frontó del poliesportiu de Benlloch, que està al mateix recinte del festival. Els assistents al festival es podran inscriure al punt d’informació del Feslloch fins al dissabte a les 10 del matí.

A les vesprades de divendres i dissabte també s’han configurat activitats paral·leles com són el Trivial del Feslloch a càrrec de Joanjo Garcia o el Karaoke de Reviscola, que enguany arriba a la zona d’acampada amb un nou repertori de cançons.

Finalment, també una de les vesprades del festival, l’Assemblea de Joves Meruts d’Ontinyent realitzarà un taller d’estampació de samarretes.

Valora
Vídeos
Fespot 2014: FESLORC
Melderomer.Tv
2on FESPOT del Feslloch 2012

Encontres al sisè desfase. Spot promocional del sisè Festival Feslloch, a Benlloch (La Plana Alta), el festival de cloenda de la Gira d'Escola Valenciana. Organitzat per: Escola Valenciana, Reviscola, L'Ajuntament de Benlloch, el Club de Futbol de Benlloch i l'Associació Pitxurrull.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid