Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Atacs unionistes
Agressió a una parada de l'ANC a Granollers

L'entitat també ha denunciat que el passat dimecres "algú va trencar els vidres de la porta d'entrada" del seu local.

31/08/2014 Política

L'Assemblea Nacional Catalana a Granollers ha denunciat aquest diumenge una agressió contra el seu local i contra una parada que recollia signatures. Segons explica en el seu web, dos individus van insultar els membres d'una paradeta de l'ANC i la situació va acabar en una baralla que va deixar dos ferits.

"dos individus d'entre 30 i 40 anys van insultar els companys que estaven a la paradeta recollint signatures de 'Signa un Vot!", segons el comunicat. Asseguren que els van tirar les pancartes per terra, però que la gent que hi havia a la zona va sortir en defensa dels membres de l'Assemblea i la situació va desembocar en una baralla. Dues persones van resultar ferides i una va haver de ser atesa amb una ambulància. Els agressors van fugir cap al parc i molta gent els van seguir, fins que els Mossos d'Esquedra els van detenir.

És la segona agressió que l'entitat pateix aquests dies de festa major de Blancs i Blaus, després de la bretolada soferta la matinada del dimecres al seu local.

L'ANC recomana davant de fets com aquests,  que "no us hi enfronteu directament, recolliu l’acte amb el mòbil (vídeo i/o fotografia) i denúncia".

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid