Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
El Feslloch 2013 en marxa

El festival, que des dels seu origen està concebut com el concert de cloenda de La Gira d’Escola Valenciana

12/07/2013 Cultura

Ahir va començar a Benlloc (Plana Alta) la 7a edició del Feslloch que s'allargarà fins dissabte. El festival, organitzat per Escola Valenciana, amb la col.laboració de l'Ajuntament de la localitat, ha esdevingut fa temps el més important dels de música en català que se celebren al territori. (Tota la programació)

El festival, que des dels seu origen està concebut com el concert de cloenda de La Gira d’Escola Valenciana, va comptar ahir  com a plat fort l’actuació de Pepet i Marieta, que va presentara el seu darrer treball discogràfic, Lo mon d’un mos.

Al Tall i Obrint Pas faran acte de presència aquesta nit que també comptarà amb l’actuació d’Orxata Sound System que aterrarà al festival per presentar a les terres de la Plana el seu darrer disc, 3.0, publicat en desembre de l’any passat. Aquest segon dia de festival està carregat de noms consolidats del panorama musical valencià. La programació d'avui arrancarà amb l’espectacle Nus, de Miquel Gil i Pep Botifarra.

El Feslloch es completarà amb nombroses actuacions de gran nivell programades per a dissabte, entre les quals cal destacar la d’Aspencat. El grup de la Marina Alta presentarà Essència, el seu disc acabat d’eixir del forn, amb la intenció de continuar creixent com a grup gràcies al seu directe potent i convincent. Unes hores abans, a la vesprada, l’actor Xavi Castillo tornarà a l’escenari del Feslloch, aquesta vegada, per presentar l’espectacle Veriueu-ho:especial Escola Valenciana, un muntatge farcit de Wertgonya i moltes altres barbaritats del context polític i social valencians.

El festival comptarà un any més amb activitats culturals, divulgatives, lúdiques i esportives al llarg de cada jornada, que inclou projeccions de documentals, presentacions de publicacions i diversos tallers.

El nou Escenari Gran

La novetat més destacada pel que fa a les infraestructures del festival, és el canvi d’ubicació del que es coneix com a Escenari Gran. Enguany estarà situat en el camp de futbol, on fins ara es muntava la zona chill-out del festival. Aquest és un espai més ampli que permetrà situar allí mateix les paradetes de materials i també, en aquesta ocasió, paradetes de menjar, que estaran ubicades en la mateixa zona de l’escenari on es fan els concerts.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid