Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tot apunt per a l'inici de la IV edició de FESLLOCH

La IV edició del Feslloch, oferirà les actuacions de 20 grups a més de la zona d'acampada, piscina, excursions, tallers, futbet, projeccions de documentals, videoclips.
Demà i fins dissabte se celebrarà la IV edició del Feslloch, el festival de cloenda de La Gira, el festival itinerant de múica en valencià. Tres dies de bona música, acampada, piscina, esports, xerrades i molt bon rotllo a l’entranyable població de Benlloch (Plana Alta). Una programació a la qual es pot accedir mitjançant la compra d'abonaments de 25 € per a les tres jornades o entrades per dies a la taquilla del festival (a 8 € per a la nit de dijous i 12 € per a la de divendres, i 12 € també per a la de dissabte).

07/07/2010 01:30 Cultura

El cartell definitiu de l'edició 2010 del Feslloch, ha programat per a la nit de dijous les actuacions d'Aluminosis, Benimaklet Klub Ska (BKS), Atzembla, Skalingrad i Inèrcia, el grup guanyador per votació popular del concurs de Facebook; amb el tancament definitiu de la nit per al set de Tormix Selectors.

Divendres de vesprada, a l’Auditori municipal, es projectarà el documental El papa de Xavi, de Samuel Domigo, protagonitzat per Xavi Castillo i amb la col·laboració de Leo Bassi, entre d’altres, sobre la visita del Papa a València. De vesprada, actuaran Naia i Saltamartí, i l’espectacle sobre poemes de Joan Brossa musicats pel grup mallorquí Oliva Trencada (serà la seua presentació al País Valencià). Ja a la nit, a l’escenari principal, els protagonistes seran els grups Nit de Grills, Odi, Arròs Caldós, Agraviats, Tom Bombadil i La Gossa Sorda. Clourà la nit el DJ Pasqu Selector.

Dissabte, de vesprada i a l’Auditori Municipal es presentarà el documental Més enllà del mur. Cançons contra l’apartheid, al voltant de la primera brigada de músics a Palestina, amb la presència del director Josep Pitarch, Obrint Pas i el músic catalanopalestí Nabil, que actuarà després del passe del documental i la xerrada col·loqui amb el públic assistent. Posteriorment i a l’escenari principal, l’actuació del showman alcoià Xavi Castillo obrirà boca abans de sopar, per a seguir amb les actuacions dels grups In*digna, Bakanal, Obrint Pas, Mugroman, Orxata Sound System, Carles Belda i el Conjunt Badabadoc i clourà aquesta quarta edició del Feslloch Biano DJ. La nit estarà amenitzada per l’espectacle de Batukem Tukada.

Durant aquests dies, els assistents podran participar en diferents tallers i activitats esportives i culturals, com l’intercanvi de llibres (book crossing), la degustació de la cervesa artesanal de l’Alcora Montmirà, el concurs de Karaoke en valencià, taller de decoració de samarretes, taller de jota de les comarques del nord, campionats de futbet i vòlei platja. Alhora diverses organitzacions juvenils participaran a la segona trobada d’entitats del Feslloch.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid