Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Compte enrere per a la sisena edició del festival Feslloch

Feslloch’12 comptarà amb alguns dels guardonats als Premis Ovidi com Feliu Ventura, VerdCel, Aspencat i Senior i el Cor Brutal

01/07/2012 Cultura

Els propers 5, 6 i 7 de juliol se celebrarà a Benlloch (Castelló) la sisena edició de Feslloch, el festival de referència de la música en valencià. Enguany s’espera que més de 5.000 persones gaudeixin de les actuacions dels grups més importants de la música valenciana.

Entre aquests, s’hi troben alguns dels guardonats el passat 28 de juny en els Premis Ovidi, organitzats pel Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià (COM): Feliu Ventura (millor àlbum de cançó d’autor i millor lletra), VerdCel (millor àlbum de pop), Aspencat (millor àlbum d’electrònica i hip-hop) i Senior i el Cor Brutal (millor cançó i millor disseny).

A més de les actuacions musicals, hi haurà una gran varietat d’activitats lúdiques (campionat de futbet, concurs de grafits, piscina, karaoke en valencià, concurs de Trivial, vòlei platja, el documental “Una llengua que camina”, paella i torrada popular).

D'altra banda, s’hi presentaran els nous treballs discogràfics de vora el 70% dels grups, entre els quals es troba “Torn de paraula”, d’Agraviats.

Valora
Vídeos
2on FESPOT del Feslloch 2012

Encontres al sisè desfase. Spot promocional del sisè Festival Feslloch, a Benlloch (La Plana Alta), el festival de cloenda de la Gira d'Escola Valenciana. Organitzat per: Escola Valenciana, Reviscola, L'Ajuntament de Benlloch, el Club de Futbol de Benlloch i l'Associació Pitxurrull.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid