Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feslloch, la cloenda de la Gira 2008 a Benlloch

Es preveu una assistència massiva durant tot el cap de setmana

Aquest cap de setmana a Benlloch, se celebra la segona edició del Feslloch, la cloenda de la Gira 2008 i els organitzadors (Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloch, L’Avanç i el CF Benlloch) destaquen l’augment qualitatiu i quantitatiu de propostes: tretze grups de música, cinema en valencià, monòlegs, tallers, zona d’acampada, piscina, exposicions...

 

11/07/2008 22:49 Cultura
L’organització preveu multiplicar per tres els habitants del poble de Benlloch, no només en la participació en els concerts sinó també en la resta d’activitats.
 
En aquesta edició s'ha apostat per augmentar el nombre de grups de renom, els estils i la franja horària d’actuacions- Hi haurà música de vesprada i a la nit les actuacions s’estendran de les 21:45 a les 6:00 h
 
Un any més, Obrint Pas no es perd la fita del Feslloch, però s’incorporen més grups de la resta del territori valencià: La Gossa Sorda, Aspencat, Rapsodes, Pau Alabajos, Skalissai, Pellikana i Entelekia. A més, el Feslloch continua apostant per comptar amb la presència de grups de les comarques de castelló, com ara Agraviats, Aluminosis o Malagäna Ska. També participen en aquesta edició el grup de Tortosa, Pepet i Marieta, i el de Barcelona, Pirat’s Sound Sistema.

A més a més, entre grup i grup, i amb la col·laboració de l’Inquiet-Festival de Cinema en Valencià, es projectaran en pantalla gegant video-clips de música en valencià.
 
El Feslloch és el Festival de Música en Valencià que se celebra al poble de Benlloch (Plana Alta)  i que tanca els 4 mesos de concerts de la Gira 2008-Festival Itinerant de Música en Valencià.
 
La Gira 2008:
20.000 assistents, 20 concerts, 39 grups participants, 5000 km recorreguts

La Gira és un circuit de música en valencià itinerant que permet la promoció, difusió i intercanvi de grups de música que canten en la nostra llengua. Aquest és l’origen del projecte de La Gira, que va encetar l’any 2006 Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua.

En la seua tercera edició, La Gira d’Escola Valenciana s’ha situat com un dels principals festivals de música valencians. A falta de les dades del Feslloch, la Gira ha reunit ja 20.000 assistents en 20 itineraris a diferents comarques, amb l’actuació de més de 39 grups, 5000km recorreguts i més de 100h de música en valencià.

Els itineraris 2008 són: Museros, Agost, Albaida, Faura, Riba-Roja (3), Sollana, Benicàssim, Cocentaina, Albal, Guardamar, Altea, Beniarjó, Beniarbeig, Deltebre, Barcelona,Santa Margalida, Picassent, Alacant i Benlloch.

El grups presents a la Gira 2008 són: Sva-ters, Agraviats, Desgavell, Orxata Sound System, Rapsodes, Ovidi Twins, Mugroman, Sant Gatxo, Odi , Amanida Peiot, Ubàlia Rurana, Soul Atac, La Gossa Sorda, Bajoqueta Rock, Sota Zero, Kayo Malayo, The Skartats, Miquel Gil, The Skafeinats, Ràbia Positiva, Atzukak, Skatimat, Skapolits, Raça Borda, Aspencat,Fora Corda, Lilit i Dionís,Paral·lel 84, Pinka, Anguiles de Camal, Obrint Pas, Skalissai, Malagäna Ska, Aluminosis, Pirats Sound Sistema, Pepet i Marieta, Pellikana, Entelèkia i Pau Alabajos.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid