Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1988Terra Lliure realitza un atac coordinat amb explosius

1988 Terra Lliure realitza un atac coordinat amb explosius a Cornellà, Barcelona, Badalona i El Masnou

17/07/1988 Tal dia com avui

El 17 de juliol de 1988 Terra Lliure realitza un atac coordinat amb explosius contra les oficines de l'INEM a Cornellà i Barcelona, contra el Banc d'Europa a Badalona, i oficines de FECSA a El Masnou. Els artificiers de la policia espanyola fan esclatar mitjançant un robot un quart explosiu situat en una oficina de l’INEM al passeig Valldaura de Barcelona.

Aquell mateix dia es celebra la diada del Pi de les Tres Branques on les accions de Terra Lliure són un dels temes de conversa dels assistents als actes independentistes (d’altra banda durant la diada hi hagué enfrontaments entre les dues faccions de l’MDT).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid