Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Berga amb el professor en vaga de fam Jaume Sastre

L'ANC organitza un acte de solidaritat i la CUP presenta una moció

05/06/2014 Educació

L'Assamblea Nacional Catalana de Berga ha organitzat un acte de solidaritat amb Jaume Sastre, professor de llengua de les Illes que fa més de trenta dies que està en vaga de fam. Sastre protesta contra la política educativa del govern balear, que "ha menystingut durant tot el curs les reivindicacions de docents i pares arran del polèmic decret que discrimina el català a les aules".  Sastre comença a trobar-se dèbil de salut, però manté la ment forta com el primer dia. "Potser és qui té més moral de tots!", diu, admirat, el músic i ex-professor Biel Majoral, que li fa de portaveu ara que Sastre que no pot atendre els mitjans a causa del seu estat.

Per això l'ANC de Berga ha organitza per divendres 6 de juny a 2/4 de 8 un acte de suport.L´ANC de Berga instal·larà una cabina de fotografia instantània per tal de realitzar les fotografies amb solidaritat a la causa i les farà arribar a Jaume Sastre via correu i a través de la xarxa, segons informa Regió7.

Fonts de l'ANC han explicat que la iniciativa s´ha portat a terme fent-ho coincidir amb el cicle de xerrades per la Independència, que tindrà lloc a les 8 del vespre al Pavelló de Suècia i a càrrec d´Àngels Folch i Elisenda Romeu, sota el títol: Educació i Ensenyament: Reptes i oportunitats en la Catalunya Independent.

Moció de la CUP

En el Ple de juny, que es celebrarà avui, la CUP presentarà una moció de suport a Jaume Sastre. La moció insta el president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, a dialogar amb la societat civil illenca en recerca d'una solució al conflicte educatiu que el seu govern ha provocat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid