Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de fam
Entitats i organitzacions valencianes en vaga de fam en suport a Sastre

També denuncien les polítiques del PP balear i del seu president Bauzà i la situació cultural i lingüística valenciana.

30/05/2014 Educació
Diverses entitats, sindicats i partits polítics han fet un gest de suport i solidaritat amb Jaume Sastre, i alhora també de denúncia al fet que el Govern valencià estiga actuant igualment sense diàleg, segons informa La Veu del Païs Valencià

Per això, el Centre Octubre ha sigut escollit per aquestes entitats per fer una vaga de fam d’un dia per donar suport a Jaume Sastre, per “incidir en la denúncia de les polítiques del PP balear i del seu president Bauzà i, finalment, per denunciar la situació cultural i lingüística valenciana”, segons ha explicat en roda de premsa Toni Gisbert, secretari d’Acció Cultural.

Gisbert ha recalcat que “com és possible que en una democràcia s'haja de fer una mesura extrema com una vaga de fam per demanar sols diàleg. Des del País Valencià hem de donar una resposta contundent a les polítiques del PP tant a les Illles com al nostre País”.

“Nosaltres amb aquest acte també demanem diàleg i esperem que la nova portaveu del Govern valencià no sols siga un canvi de cares, sinó de polítiques i de predisposició”, ha assenyalat Gisbert.

En nom de totes les entitats ha pres la paraula la representat de la Confederació Gonzalo Anaya, Raquel Sánchez, qui també ha incidit en la “mesura extrema” que ha realitzat Jaume Sastre i ha fet una crida als governants perquè dialoguen i canvien les polítiques.

En la vaga participen Toni Gisbert (secretari d'Acció Cultural del País Valencià), Gemma Pasqual (presidenta de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana), Enric Valero (portaveu de Ca Revolta), Raquel Sanchez (Confederació d'Ampes Gonçal Anaya), Encarna Canet (Iniciativa Animalista), Emili Altur (diputat per Compromís en la Diputació de València), Francesc Calatayud (d'EUPV València), Jesús Martínez (Joves EUPV), Vicent Mauri (portaveu d'Intersindical Valenciana), Emília Moreno (secretària general CGT), Toni Infante (PDD), Vicent Pallardó (PSAN), Jesús Marc (MDT) i Abel Thous (Alternativa per València-CUP) i Carme Godina (CUP Almàssera). També han fet arribar el seu suport Escola Valenciana i ERPV.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid