Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#vagadefamxleducacio
Continuen les mostres de suport a Jaume Sastre i les peticions de diàleg

El docent en vaga de fam agraeix les mostres de solidaritat i encoratjava a anar a votar el proper 25 de maig.

20/05/2014 Educació

El dotzè dia de vaga indefinida fins que el president Bauçà s'assegui a negociar amb els docents ha comptat com a visitants més destacats els líders dels partits de l'oposició al Parlament.

L'Assemblea de Docents de Formentera s'ha sumat als suports que Sastre ja havia rebut des de les assemblees d'Eivissa i de Mallorca. I també d'una vintena de centres educatius, desenes de col·lectius i associacions. Al mateix temps que rebia el Lobby per la Independència un premi durant els lliuraments dels XVII Premis de Maig que organitza l'OCB d'Inca. Les Encausades de la Conselleria d’Educació ha fet fet arribar aquest comunicat de suport, el CEIP Costa i Llobera de Pollença i el SEPC (comunicat) entre altres.

Per la seva banda, Sastre agraïa el reconeixement alhora que encoratjava a anar a votar el proper 25 de maig.

El ressò de la vaga de fam per una educació pública, de qualitat i en català ja ha creuat fronteres. Els mitjans de Catalunya, de Madrid i del País Basc ja se'n fan ressò. Ahir, Mónica Terribas va entrevistar Jaume Sastre a Catalunya Ràdio. La nova fita serà Europa.

Per acabar, dia 22, dijous, serà un dia de mobilitzacions i també de vaga a la qual conviden els centres de Sineu i Marratxí. Sineu, de forma especial, vol fer d'aquest dia una forma de solidaritzar-se amb Sastre i, per això, convida a fer vaga, ja que la vaga indefinida encara està convocada i ens assisteix aquest dret.

Homenatge dels Alumnes pel 55è aniversari de Jaume Sastre

També però ells i un grup d'estudiants de 1r Batx de l'IES Llucmajor no pogueren estar de felicitar-lo i de donar el seu suport, li preparen una petita "tortada" només era un 55 amb candeletes a dins, un rètol de suport i signatures. El moment en què varen fer en entrar Jaume Sastre a l'anomenada Biblioteca de Can Gazà va ser molt emotiu. Els alumnes havien encès les candeletes i tancat les portes perquè el vent no les apagàs. En Jaume va entrar, en un espai patit, on s'hi trobaven més de quaranta estudiants, i començaren a cantar: Jaume, Jaume molts d'anys...!

Com donar suport a la vaga de fam?

Podeu fer arribar els vostres suports personals o comunicats d'entitats i grups per alguna d'aquestes tres vies:

1.- A la pàgina "Vaga de fam per una educació digna, de qualitat i en català"

2.- A la pàgina personal de Jaume Sastre a Vilaweb:

3.- Al mail suportvagadefam@gmail.com que també serveix per gestionar visites.

4.- Al twitter @vagadefam amb les etiquetes  #vagadefamxleducacio #vagadefamjaumesastre

5.- Personalment, a la Casa Llarga de Palma (just al costat de Son Espases). Allà hi ha un llibre de visites on expressar la solidaritat. A més, podreu rebre informació de primera mà. Per anar des de Palma a la Casa Llarga, gestionada i dirigida per Jaume Santandreu, la millor manera és agafar la carretera de Valldemossa. Una vegada passat l'hospital de Son Espases, a la rotonda següent, girar totalment de nou en direcció a Palma i, just en voltar, en veure de nou la senyalització de Son Espases, agafar el camí de la dreta que acondueix a l'entrada de la possessió mallorquina. L'entrada és just abans d'un pont peatonal. Si les barreres estan tancades, hi ha un timbre.


 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid