Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de fam
Docents i polítics valencians fan un dia de vaga de fam en solidaritat amb Sastre

L'estat de salut de Jaume Sastre es pot qualificar de bo. Cada dia el metge el visita un parell de vegades i demà se i li farà una nova analítica completa.

29/05/2014 Educació

22 dies de vaga de fam no han mutat la determinació de Jaume Sastre de romandre a l'espera que el president s'assegui a negociar. Així ho demanen tots els missatges de suport. L'estat de salut de Jaume Sastre es pot qualificar de bo. Cada dia el metge el visita un parell de vegades i demà se i li farà una nova analítica completa. Quant al seu estat anímic i psicològic és excel·lent i demostra una absoluta consciència i ganes de mantenir la vaga, perquè l'objectiu és el mateix: posar a les mans del president de les Illes Balears, José Ramón Bauçà, la capacitat per aturar-la. No ha estat un curs gens normal. Els docents estan alarmats per l'impacte d'un model educatiu tan agressiu amb els docents i les famílies.

Un bon esplet d'assemblees, entitats, centres, claustres, estudiants... es va afegint, que supera ja la seixantena, entre els quals hi hem d'incloureIES Guillem Sagrera; IES Berenguer d'Anoia d'Inca; IES Antoni Maura; Ceip s'Albufera del Port d'Alcúdia; Ceip Gabriel Vallseca, de Son Gotleu a Palma; IES Joan Ramis de Menorca; IES Port d'Alcúdia; Escola Enric Grau Fontseré, de Flix; Escola la Masia, Museros Horta Nord, València.A més de la Coordinadora d'Associacions dels Països Catalans. I l'Ateneu de Felanitx. A més de l'assemblea d'estudiants de l'escola d'enginyeria de Terrassa. Avui també ha rebut el suport de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) i 

vaga de fam de 24 hores en solidaritat amb Jaume Sastre

I en defensa de la llengua catalana que volen emprendre un grup d'entitats, sindicats i altres entitats del País Valencià. En segon lloc, l'article de Jaume Santandreu que apela al coret dels 'grossos' del PP: Estaràs, Company, Cirer i Isern. I, en tercer lloc, el suport rebut per la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana i del claustre  de mestres de FlixValora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid