Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
La CUP amb Jaume Sastre i la lluita dels Docents de les Illes

D'ençà una setmana que va començar la vaga de fam, la nostra redacció estè rebent comunicats de la comunitat educativa illenca,  d'entitats com l'Obra Cultural Balear, organitzacions i sindicats d'arreu del país.

16/05/2014 Educació
El bloc de Jaume Sastre segueix la vaga de fam dia a dia El bloc de Jaume Sastre segueix la vaga de fam dia a dia

La CUP vol mostrar el seu suport a la vaga de fam que està duent a terme des del passat 8 de maig el professor de l'IES Llucmajor i membre de l'Assemblea de docents de les Illes, Jaume Sastre. Amb aquesta vaga, Sastre vol mostrar el rebuig de la comunitat educativa de les Illes a la imposició del TIL, així com a les sancions als mestres vaguistes, una mostra més del tarannà espanyolista i autoritari del govern del Partit Popular de les Illes.

S'afegeix a la demanda de la comunitat educativa que reclama al Govern de Bauçà l'inici de negociacions amb els comitès de vaga per arribar a un consens educatiu que inclogui la retirada del TIL i la llei de símbols, la recuperació de les plantilles i les ràtios anteriors a les retallades i la suspensió de tots els expedients sancionadors dels vaguistes.

Així mateix, encoratja la societat mallorquina a participar en tots els actes de suport a la vaga de Jaume Sastre com la concentració silenciosa davant del Consolat de Mar del dia 19 o la manifestació convocada pel dia 22 de maig.

Suport a la vaga de fam

D'ençà una setmana que va començar la vaga de fam, la nostra redacció estè rebent comunicats de la comunitat educativa illenca, d'entitats, organitzacions i sindicats d'arreu del país.

Destaquem l'Obra Cultural Balear, l'Assemblea de docents de les Illes, alumnes d'instituts de les Illes, l'Assemblea Sobiranista de les Illes, Encausades de la UIB, STEI, UOB, Assemblea per Pollença, Intersindical CSC. i la COS-UB entre altres

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid