Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Despleguen una pancarta a Palma en suport a la vaga de fam
 de Jaume Sastre
18/05/2014 Educació
Pancarta verda del Pont del Torrent des Jueus, amb el text ?Força, Jaume!" Pancarta verda del Pont del Torrent des Jueus, amb el text ?Força, Jaume!"

Diversos membres del Col·lectiu Es Tallant, de s'Arenal, han visitat avui dematí a Jaume Sastre en el seu desè dia de vaga de fam, per donar-li tot el nostre suport i comunicar-li el seu agraïment per l'esforç que està fent "per tota la comunicat educativa, i, diguem-ho clar, per tots nosaltres".

Després de la seva visita, han volgut retre-li homenatge com a col·lectiu de s'Arenal que som, i avui horabaixa han desplegat una pancarta verda del Pont del Torrent des Jueus, amb el text “Força, Jaume!”.

"Jaume, no estàs sol, tens tot un poble al darrere! Força!"

El col·lectiu considera que és inadmissible que un govern que es fa dir democràtic no s'hagi assegut mai a negociar seriosament amb la comunitat educativa. "És inadmissible que el Govern no hagi respost després d'haver-hi hagut una vaga indefinida a principi de curs, amb la major manifestació mai vista a Mallorca i les successives manifestacions i concentracions que hi ha hagut fins ara, un home —en Jaume— estigui posant la seva salut en perill per demanar diàleg. Aturar la vaga de fam és, ara mateix, en mans de José Ramon Bauzà i Joana Maria Camps, i no fer-ho seria un insult pels pares, alumnes i docents que han estat lluitant per una cosa tant bàsica com la normalitat a les escoles, però sobretot per la salut de Jaume Sastre. Per això volem reiterar: Jaume, no estàs sol, tens tot un poble al darrere! Força, i esperem que aquest malson pugui acabar aviat!
"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid