Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga de Fam
Professors de l'IES Llucmajor donen suport a Jaume Sastre
13/05/2014 Educació

L'Assemblea de professors de l'IES Llucmajor ha manifestat públicament el seu suport i admiració al seu company Jaume Sastre, que el passat dijous 8 de maig va iniciar una vaga de fam per demanar al Govern de les Illes Balears l'inici real de les negociacions en matèria educativa.

Segons els progessors, "en Jaume ha demostrat, una vegada més, ser un exemple de coherència amb els ideals en els quals creu i que defensa. Entenem que la seva decisió ha estat presa des del respecte que té cap a l'educació i cap als valors que aquesta educació pública, de qualitat i en català propugna".

Remarquen que aquesta lluita pacífica i valenta ha de cridar l'atenció de tota la societat sobre la farsa que hem viscut aquest curs per part de la Conselleria d'Educació. "Uns governants que no han volgut escoltar les veus dels docents, dels pares, dels alumnes i de tota la societat en general en els nombrosos actes de protesta en els quals hem demanat seny, decència i diàleg. Per això, nosaltres també ens sumam al requeriment que fa en Jaume de l'inici real de les negociacions amb els comitès de vaga per assolir una entesa que ens beneficiaria a tots: alumnes, pares i mares, docents, governants...".

Demanen a la Conselleria que s'assegui amb els representants dels docents de les Illes Balears per tal d'arribar al consens educatiu (tan esmentat i suposadament defensat per part de qui ens governa), de manera que el curs que ve pugui tornar a ser un curs on les prioritats reals dels alumnes sigui el que vertaderament importi i el que marqui el rumb de la política educativa.

Són conscients que el curs 2013-2014 no ha estat un curs normal. Per això, és totalment coherent que el final de curs tampoc no ho sigui. "La decisió d'en Jaume ens ha enfortit el coratge i els ànims per seguir lluitant per allò que creiem, estimam i defensam: una educació pública de qualitat en català!", puntualitzen els professors.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid