Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
POLÍTICA INSTITUCIONAL
David Vidal (CUP) critica a CiU i PSC

La CUP de Reus demanava al ple d’ahir al matí, divendres 31 de gener, la realització d'un ple monogràfic sobre el model sanitari de la ciutat però la regidora Teresa Gomis (CiU) en nom de  l’equip de govern s’hi va oposar

01/02/2014 Política

Segons informa Nació Digital, la Candidatura d’Unitat Popular de Reus demanava al ple d’ahir al matí, divendres 31 de gener, la realització d'un ple monogràfic sobre el model sanitari de la ciutat però la regidora Teresa Gomis (CiU)  en nom de  l’equip de govern s’hi va oposar. El regidor de la CUP David Vidal en el seu torn de paraula ha començat la seva intervenció dient “però escolti’m...tantes mentides senyora Gomis ...es fa pesat tenir que estar aquí cada ple tenint que baixar les mascares aquests mentiders senyors i senyores”...i recordant als regidors del PSC  que ara estan en contra de la privatització de la sanitat que la gestió de la sanitat la van privatitzar ells  “si això és una empresa pública on els polítics no controlen...on els màxims representants de l’Estat a nivell comptable i administratiu no controlen...on s’adjudica a les empreses que volen... properes a CiU i a PSC...els negocis que volen...si això no és privatitzar...i ara s’està privatitzant? Ara perquè?  Perquè ja ha començat la campanya...” .

David Vidal també ha afirmat que li sap greu que ningú defensi els interessos de les empreses municipals i de la sanitat pública i ha demanat als regidors de l’equip de  govern que demanin perdó “per tot el que han permès durant tot aquest temps” i que dimiteixin perquè no fan res i només “han escalfat la cadira”. El regidor de la CUP Reus ha acabat la seva intervenció afirmant que als regidors de l’equip de govern i el PSC  “se us hauria de caure la cara de vergonya”  i recordant que si votaven en contra de fer el ple (monogràfic sobre el model sanitari) ja el farien al carrer “i ja passarem factura”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid