Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Reus realitza una roda de premsa dins una oficina del BBVA

La formació ha denunciat  que l'Ajuntament de Reus és el més endeutat dels Països Catalans.

25/05/2013 Política
La roda de premsa al BBVA Roda de premsa de la CUP Reus dins d'una oficina del BBVA

El Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Reus, ha realitzat una roda de premsa dins una oficina del BBVA, per tal de fer valoració del segon aniversari de les eleccions municipals. Ha destacat que “si quan vam entrar a l’Ajuntament, aquest estava en mans d’INNOVA i el senyor Prat, actualment el consistori està segrestat pels bancs i l’Estat espanyol”.

Per aquest motiu la roda de premsa s’ha fet a les instal·lacions del BBVA,  ja que el el deute arriba 77.431.344,78 milions d’euros. És a dir,  de 3.923€ per cada habitant, i aquest ha passat de pagar cada dia 38.264,04€ per amortitzar el crèdit i pagar els interessos l’any 2008, a 116.900,78 actualment, i augmentarà fins a 202.636,53€ l’any 2015.

En aquesta línia ha denunciat  que “l’actual equip de govern continua realitzant una política sense rumb que poc ajuda a resoldre la difícil situació en que es troba l’Ajuntament”. I, és per aquest motiu, que ha plantejat que en el proper Ple extraordinari a l’Ajuntament per parlar sobre la situació del deute, la CUP serà responsable i emplaçarà al govern a planificar una política que permeti resoldre aquesta situació.

La formació també ha criticat que “l’Ajuntament s’ha dedicat a augmentar la pressió fiscal vers la ciutadania i, a la vegada, apujar els preus dels serveis públics que cada cop ofereix menys, al que cal sumar l’augment de la pressió fiscal de la Generalitat i de l’Estat, mentre es privatitzen els serveis públics”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid