Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP Reus presenta la proposta d'una targeta resident

Es demana una rebaixa del 40% per als residents a Reus

Ahir a la tarda la CUP Reus va presentar una proposta de targeta resident per tal de poder facilitar l'aparcament als residents de Reus que tinguin una zona blava o un pàrquing municipal a la vora. La CUP fa una proposta de mínims davant d’una necessitat, diuen, "de canviar la manera d’entendre el tarifatge de l’aparcament i el transport públic que tingui presents les necessitats de la ciutadania i no pretengui obtenir-ne uns interessos crematístics".

 

01/09/2010 15:46 Territori
Proposen al consistori, per això també ho han fet arribar als diferents grups municipals, una comissió que s’encarregui de vetllar per la creació d’aquesta targeta a mitjan 2011.
 
Aquesta comissió volen que estigui constituïda a parts iguals per representants polítics, associacions de veïns i veïnes, col·lectius i entitats, amb el mateix dret a veu i vot; per tal de començar a incloure la ciutadania en la política municipal. La targeta hauria de comptar amb un descompte mínim del 40%, segons la CUP. La resposta per part del consistori la demanaran en una pregunta al ple que formularan quan tinguin les 150 signatures necessàries per poder-ho fer, segons el Reglament de Participació Ciutadana de Reus.

Per tal que els i les que ho considerin oportú s’adhereixin al comunicat, l’han penjat a la seva pàgina web: www.reus.cup.cat.

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid