Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Reus insta l’Ajuntament a donar suport als actes de la Diada

La CUP Reus participarà en una marxa de torxes el dia 10 de setembre. El dia 11 col·laborarà amb la Via Catalana a la tarda i al vespre amb una manifestació independentista.

27/08/2013 Política

La CUP Reus ha emès un comunicat on insta “el govern municipal a convocar una Junta de Portaveus extraordinària –i no-remunerada- perquè l’Ajuntament doni suport als actes programats per la Diada, com ara la tradicional manifestació del dia 11 o la Via Catalana cap a la Independència” i anuncia que participarà en una Marxa de Torxes per la Independència (que es celebrarà el 10 de setembre) i a la manifestació convocada per la coordinadora de col·lectius de l’Esquerra Independentista del Camp, que sortirà el dimecres 11 de setembre a 2/4 de 8 del vespre del Mercat Central, amb el lema “Independència per canviar-ho tot!”.

A més, enguany, la Candidatura d’Unitat Popular de Reus, participarà en la Via Catalana cap a la Independència, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, en el seu pas per la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid