Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Reus posa les bases del treball dels propers dos anys

Ahir, durant tot el dia, la CUP de Reus va celebrar una assemblea general, per tal de fer valoració del treball realitzat durant aquest darrer curs, així com per posar les bases del treball de l'assemblea i del Grup Municipal en els propers dos anys que queden de legislatura.

16/09/2013 Política

L'assemblea de la CUP de Reus va aprovar per unanimitat el treball realitzat pel Grup Municipal a l'Ajuntament, i aquest, va exposar els principals temes que afecten actualment l'Ajuntament, així com el treball d'aquest.

Des de l'assemblea també es va valorar molt positivament el creixement de les assemblees locals de la CUP a les nostres comarques, així com el paper que aquesta està realitzant al Parlament de Catalunya, com a amplificador de les lluites socials i nacionals arreu dels Països Catalans.

Fruit dels debats realitzats, la CUP preparà per al proper curs diferents accions al carrer, per tal de promoure el debat ciutadà sobre quin model de ciutat cal començar a construir, per plantejar un gir de 180 graus en les dinàmiques actuals al Consistori i d'alternativa a la política de retallades i externalitzacions que aquest està duent a terme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid