Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
IRREGULARITATS
La CUP de Reus exigeix un pla de consens sobre INNOVA

Vidal proposarà la creació d'una taula de debat per traçar un pla de viabilitat que compti amb el consens de totes les forces polítiques

19/01/2012 Política
Demà divendres 20 de gener es realitzarà la primera reunió del Consell d'Administració d'INNOVA, després de la dimissió del fins ara director general i encara president de l'ICS, Josep Prat. La reunió es celebrarà just després de que el Parlament i l'Oficina Antifrau de Catalunya anunciessin aquesta setmana que s'actuarà d'ofici en l'investigació de les possibles irregularitats de Prat. El membre del Consell i regidor de la CUP al municipi, David Vidal, ha anunciat que emplaçaran a la resta de consellers i al seu president, Carles Pellicer, a la creació d’una taula de debat per traçar un pla de viabilitat per al holding d’empreses municipals, que compti amb el consens de totes les forces polítiques del Consistori.

Després del debat obert sobre les irregularitats del càrrec de Prat i de la decisió presa des del Parlament i l'Oficina Antifrau, la CUP ha assegurat que “cal estar a l’espera de les novetats que pugui oferir la via judicial en la resolució d’aquest entramat i de la vulneració de drets en que ens hem vist immersos”. No obstant, Vidal recalca que “la dimissió de Josep Prat com a director general d’INNOVA no resolt en cap cas la situació en que es troben les empreses municipals de la ciutat, tot i que aquesta, obre una nova etapa en la gestió dels serveis públics a la ciutat”.

La formació ha demanat que l'obertura d'aquesta nova etapa serveixi perquè tots els ciutadans i ciutadanes sàpiguen quin és l’estat actual d’INNOVA, “quantes empreses estan sota aquest paraigües” i trobar una sortida consensuada entre totes les forces polítiques per posar solució a la situació en que es troba l’Ajuntament.

La CUP demana que es faci públic el sou de Prat

Vidal ha anunciat que demanarà als membres del Consell a la reunió que es celebrarà demà, la creació d'una taula de debat entre totes les forces polítiques de la ciutat per afrontar aquest repte. La formació ha manifestat la voluntat de poder arribar a un acord tot i que, l’alcalde ja ha dit públicament que és partidari de la privatització de les empreses rendibles com Aigües de Reus, GESFURSA o AMERSAM, a la qual la Candidatura ha mostrat el seu rebuig, ja que “representaria obtenir liquiditat a curt termini, però hipotecaria el futur de la ciutat”. Vidal també ha volgut insistir en la necessitat del desmantellament del holding d'empreses municipals INNOVA, que és l'estructura “que ha permès que s’hagi creat aquest Ajuntament paral·lel amb més poder de decisió que el propi govern municipal”.

Finalment, la formació ha informat que aprofitaran la reunió del Consell per exigir de nou que els hi sigui facilitada tota la informació que els tres representants de la CUP als Consells d’Administració de les empreses municipals porten demanant des del mes de juliol. També sol·licitaran que el president d’INNOVA faci públic el sou del fins ara director general, Josep Prat i Domènech
Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La nació catalana, singularitat històrica
  10. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid