Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
III Marxa Jove pel Territori a Mallorca

El proper dissabte,  es partirà a les 19h des de la rotonda de Biniali. Després hi haurà sopar popular i concert a Sencelles

14/08/2013 Territori

Tot està a punt per a la tercera edició de la Marxa Jove pel Territori. En aquesta ocasió, el jovent d'arreu de l'illa caminarà des de  Biniali fins a Sencelles al Pla de Mallorca per alçar la seva veu per l'amenaça de construcció del camp de golf a la zona.

El projecte, que compta amb una gran oposició popular, també rebrà la negativa explícita del jovent i les organitzacions que convoquen la Marxa d'enguany.

Però la lluita no només s'atura en el camp de golf, ja que la fan extensiva a tots els atacs contra el territori. El més flagrant i recent, l'incendi que ha cremat més de dues mil hectàrees a la Serra de Tramuntana, en un context en el qual les retallades a l'IBANAT han estat més que notables.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid