Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
La cadena humana enllaçarà amb la Catalunya Nord

La Via Catalana de l'Onze de Setembre organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) comptarà amb la secció nord-catalana que allargarà la cadena humana fins més enllà de l'altra banda de l'Albera, traspassant la frontera administrativa que separa els estats espanyol i francès

16/07/2013 Política

En aquest sentit, l'ANC ha obert un formulari perquè es puguin realitzar inscripcions al ramal septentrional, que està previst que cobreixi el tram entre el Pertús i el Voló.

El web de Catalunya Nord per la independència remarca el fet que es presentarà una "dificultat deguda al fet que l’11 de Setembre sigui dia feiner i conscients que aquest 11 de setembre serà un dia Històric, conscients que molts nord-catalans també volem escriure la Història i poder dir un dia: "Jo també hi eri", allargarem la Via Catalana com més al nord millor, per a evidenciar la solidaritat i la unitat del poble català."

L'Assemblea Territorial Nord-catalana de l’ANC proposa de participar en aquest tram previst inicialment entre el Pertús en direcció al Voló, i ho fam amb el lema "Allarguem la Via Catalana cap a la independència" acompanyat per una imatge de la Porta dels Països Catalans que es troba a Salses.

Assaig a la UCE

La secció Nord-catalana de l’ANC també ha exposat la possibilitat de fer un assaig durant la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) a Prada, a mitjan agost. Durant l'agost està pervist que moltes poblacions catalanes realitzin petites cadenes per unir poblacions contigües, una activitat que mobilitzarà ciutats d'arreu del territori a manera d'escalfament de motors.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid