Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC organitza una estelada humana al Bages

Es dibuixarà a la plaça de Crist Rei una estelada humana realitzada amb la col·laboració de tots els assistents al centre de Manresa

05/07/2013 Política
El proper diumenge  l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Bages organitza a Manresa la jornada reivindicativa “Marxem”, un acte que té per objectiu destacar els diferents arguments existents favorables a la independència dem Catalunya i que té com a punt àlgid la realització d’una estelada humana dibuixada amb tots els participants assistents.

Des de primera hora del matí i fins ben entrat el migdia, Manresa serà el punt de trobada de diverses activitats com una caravana de vehicles amb banderes estelades arribada des de diferents punts de la Catalunya Central, una marxa fins al centre de la capital del Bages, actuacions de grallers, bastoners o grups d’animació de la mà de Santi Arisa i Pep Callao.

El plat fort del matí, però, serà quan es dibuixi a la plaça de Crist Rei una estelada humana realitzada amb la col·laboració de tots els assistents al centre de Manresa. La jornada clourà amb la intervenció de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, que al llarg del matí també participarà en els diversos actes programats.

Un dels eixos principals de la jornada és la idea de Marxar. Al llarg de les darreres setmanes mitjançant el blog de la campanya i les xarxes socials s’han recollit diferents missatges de diverses personalitats catalanes amb arguments favorables a la independència de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid