Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Navàs aplega un nou assaig de la Cadena Humana de l'11S
15/07/2013 Política

Unes 500 persones van sumar-se a la crida de Navàs per la Independència, Joves Actius i el Raig, amb l'objectiu de fer un assaig de la cadena humana que, per la propera Diada Nacional de Catalunya, es vol desplegar per tot el territori.

La cadena es va materialitzar en un cinquanta per cent del trajecte que s'havia de cobrir, des de la plaça de l'Ajuntament al turó que hi ha a l'entrada de Navàs. El relleu de la senyera estelada es va fer de manera solemne, amb el cant dels Segadors de banda sonora.

La manifestació ca comptar amb la presència de l'alcalde de Navàs, Jaume Casals i una àmplia representació de l'equip de govern. També es va tenir el suport de la colla de geganters i grallers.

Després es va fer un sopar popular al patí de l'Escola de Música i un tram del carrer Pau Duarri, amb les actuacions de Jordi Montañez, Miquel del Roig i Canvi de plans.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid