Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Més de 100.000 inscrits en 9 dies a la Cadena Humana

Per esclafar motors, demà, Navàs per la Independència durà a terme la seva cadena humana, i el 20 de juliol serà el torn de Montblanc,  La Garriga i Caldes.

12/07/2013 Política

Més de cent mil inscrits en nou dies. Aquesta és la xifra de persones que ja s’han guardat un lloc per a la història per formar part de la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el proper Onze de Setembre. L’ANC pretén que la Via Catalana esdevingui l’avantsala de la independència, acceleri el ritme del procés i internacionalitzi de nou la voluntat majoritària dels catalans.

Malgrat el bon ritme d’inscripcions fetes a través de la web, responsables de l’ANC han afirmat que encara hi ha molta
feina a fer i molta gent per mobilitzar per tal d’assegurar l’èxit polític i logístic de la cadena humana per la independència, que superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis del Principat. La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ha expressat: “estem molt satisfets, és un molt bon ritme, però encara ens queda molt per arribar a allò que volem fer i que
farem”.

És per això que arreu del territori s’estan celebrant diverses  cadenes amb l’objectiu d’esclafar motors, fer partícip el territori i donar a conèixer la mobilització de la Diada. El proper 12 de juliol Navàs per la Independència durà a terme la  seva cadena humana, i  el 20 de juliol serà el torn de Montblanc La Garriga i Caldes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid