Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FEIXISME
La CUP rebutja l'agressió d'un jove durant la revetlla de Sant Joan

La CUP fa una crida a participar en la concentració de rebuig convocada avui dimarts 25 de juny a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada

25/06/2013 Drets i Llibertats
CUP Logotip de la CUP

La CUP ha mostrat el seu absolut rebuig a l'agressió amb arma blanca que va patir un jove durant la celebració de la revetlla de Sant Joan Igualada. Amb una nota de premsa ha traslladat el seu suport i solidaritat amb els familiars i amics dels jove agredit i ha fet una crida a participar a la concentració de rebuig convocada avui dimarts 25 de juny a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada.

Segons s'ha informat des de les entitats organitzadores de la revetlla, Òmnium Cultural Anoia i el Casal Independentista d’Igualada La Teixidora, l'agressió va anar de part d'un grup de persones "amb actitud agressiva, que van fer ostentació espanyolista i feixista sense cap provocació prèvia". El jove, que va rebre diverses ganivetades, va haver de ser atès pels serveis d'emergència al mateix lloc dels fets i, ràpidament, traslladat a l'Hospital d'Igualada, on va ser intervingut d'urgència. Ara mateix es troba estable, dins la gravetat de les lesions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid