Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIFEIXISME
La CUP condemna les darreres agressions neonazis a Sabadell

La candidatura independentista dóna suport al comunicat emès fa uns dies pel Moviment Popular de Sabadell

18/02/2013 Política
Unitat contra el feixisme i el racisme Unitat contra el feixisme i el racisme

En les darreres setmanes s'ha constatat com a Sabadell s’ha produït un ressorgiment d’agressions neonazis, que recorden fets similars viscuts anys enrere. Així, els atacs físics i verbals a persones i a locals alliberats, han estat la tònica dels darrers caps de setmana al Centre de Sabadell, especialment al sector Centre-Creueta.

La CUP Sabadell condemna totes les agressions feixistes i xenòfobes que s’han produït i animen als sabadellencs i sabadellenques a denunciar-les. Igualment, denuncien que actualment, bona part del feixisme organitzat a la nostra ciutat s’aixopluga sota el paraigua de Plataforma per Catalunya (PxC).

Finalment, recorda al consistori que tot i la situació actual de desgovern, cal posar solucions amb urgència a la xacra que suposa l’actuació impune de grups neonazis als nostres carrers.

 

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid