Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Conjunt d'actes d'homenatge a Xirinacs en el marc del Correllengua

Calella, Canet de Mar, Badalona, l'Hospitalet, Sant Quirze, Viladecans, Arbúcies i Figueres acolliran actes sobre Xirinacs

02/10/2012 Política

El mes d'octubre i novembre es presenta farcit d'actes d'homenatge a Lluís M. Xirinacs en el marc del Correllengua 2012.

Calella

Del divendres 5 al diumenge 7 d’octubre es realitzaran a Calella l'Exposició «Recordant Xirinacs». A la sala d’exposicions del Casal L’Amistat, carrer Amadeu, 55. Horari: divendres de 17 a 20 h. Dissabte i diumenge, de 10 a 13 h. i de 17 a 20 h. També a Calella el divendres 5 a les 19 h., la xerrada sobre «Pau i noviolència». Presentació del llibre El valor humà de la pau i altres textos inèdits,, a càrrec de Núria Roig i Núria Breu de la Fundació Randa. També es projectarà el DVD: «Xirinacs, de l’amnistia a la independència».

El Dissabte, 6 a les 19 h., es portarà a terme la xerrada sobre «Globàlium, el model filosòfic de Lluís M. Xirinacs», a càrrec de Manuel García, de la Fundació Randa.

Aquests actes es faran a la sala d’exposicions del Casal L’Amistat, carrer Amadeu, 55. Calella. Amb el suport i la col·laboració de Reagrupament.

Canet de Mar 

El divendres, 12 d’octubre a les 19 h.: Xerrada i taula rodona sobre Lluís M. Xirinacs, a càrrec de Núria Breu, Joan Parés i Montserrat Sánchez de la Fundació Randa. Lloc: Escola de Teixits de Punt de Canet de Mar. Plaça de la Indústria, 1. 

Badalona

Dissabte, 13 d’octubre. «Xirinacs, de la resistència a la consciència». A càrrec de Núria Roig de la Fundació Randa. Hora i lloc per concretar.

L’Hospitalet del Llobregat

Divendres, 19 d’octubre. «Xirinacs, la resistència i la consciència». A càrrec de Núria Breu i Manuel García de la Fundació Randa. Hora i lloc per concretar.

Sant Quirze del Vallès

Divendres, 19 d’octubre. Homenatge a Lluís M. Xirinacs. Parlarà: Teresa Font. Altres ponents, hora i lloc, per concretar.

Viladecans

Dissabte, 20 d’octubre. Homenatge a Lluís M. Xirinacs. Ponents, hora i lloc, per concretar.

Arbúcies

Dijous, 8 de novembre. Homenatge a Lluís M. Xirinacs. Ponents, hora i lloc, per concretar.

Figueres

Divendres, 9 de novembre. «Xirinacs, la resistència i la consciència».

De la Fundació Randa, hi assistiran: Antoni Aceves, Àngels Baldó, Núria Roig, Núria Breu i Jordi Domènec. Passi del DVD: «Xirinacs, de l’amnistia a la independència».

D'altra banda, el 5 d'octubre es realitzarà la onferència d’en Jordi Griera sobre solucions a la crisi econòmica i la moneda a Plural 21.

El divendres 5 de 20 a 22 h. Conferència i debat «Catalunya independent, moneda diferent». Per en Jordi Griera i Roig., membre d’honor del Centre d’Estudis Joan Bardina, a la seu de Plural 21, carrer Cartagena 230, 5è 1a, de Barcelona. Es tracta d'una anàlisi diferent de la crisi i com sortir-se’n. El procés agafa una dinàmica més gran si es tracta d’un Estat nou que haurà de funcionar un temps amb moneda pròpia, tant si decideix demanar entrar a l’Europa de l’euro com si no.

També hi ha previstos altres actes d'homenatge a Lluís M. Xirinacs i els Cursos, activitats i trobades de la Fundació Randa 2012-2013, que podeu trobar a http://xirinacs.cat.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid