Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Xerrada "Cafè amb llet" amb Teresa Forcades a Reus

Des del Camp s’està organitzant un autobús per assistir al judici dels editors de la revista Cafè amb llet i mostrar així el rebuig a la demanda presentada per l'ex-facturador d’INNOVA

20/09/2012 Res-pública
Cartell de la xerrada Cafè amb llet  i Teresa Forcades Cartell de la xerrada Cafè amb llet i Teresa Forcades

Aquest divendres, a les 19:30h al Centre de Lectura de Reus, la CUP organitza una xerrada sobre l’opacitat i la corrupció a la sanitat catalana, a càrrec dels editors de la revista Cafè amb llet  i Teresa Forcades.

La xerrada, coincideix amb la publicació de "Quasi tots els homes del president" dels editors de la revista Cafè amb llet i el judici que han d’afrontar el proper 27 de setembre. Per la seva banda, Teresa Forcades parlarà sobre el negoci de la sanitat i les farmacèutiques amb el títol “ètica i capitalisme”.

Judici

El proper 27 de setembre l’Albano i la Marta seran jutjats a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet de Llobregat, acusats de danys a l’honorabilitat de l'ex-facturador d’INNOVA. Des del Camp s’està organitzant un autobús per assistir a aquest judici i mostrar el rebuig a la demanda presentada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid