Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El vídeo de la doctora Forcades revoluciona la informació sobre la Grip A

 Un vídeo de 50 minuts en què Teresa Forcades i Vila, monja i metgessa catalana, explica tot d'aspectes desconeguts fins ara sobre la "Grip A" que han revolucionat la informació sobre aquesta variant de la malaltia que ha atemorit el món durant els darrers mesos. La religiosa i metgessa Forcades aporta argumentacions científiques sòlides que desmunten el fantasma i el negoci de la grip A. Entre altres argument, Forcades explica que els dos primers casos coneguts de la nova grip (virus A/H1N1 soca S-OIV) es van diagnosticar a Califòrnia (EUA) el dia 17 d'abril de 2009, però que aquesta nova grip no és nova perquè sigui del tipus A, ni tampoc perquè sigui del subtipus H1N1: l'epidèmia de grip de 1918 va ser del tipus H1N1 i des de 1977 els virus H1N1 formen part de la temporada de grip de cada any; única novetat és ha aparegut una soca diferent.

14/10/2009 23:28 Política

Una de les dades que hi aporta és el fet que un 33% de les persones majors de 60 anys semblen tenir immunitat per al virus de la nova grip. També el fet que des del seu inici fins el 15 de setembre del 2009, han mort d'aquesta grip 137 persones a Europa i 3.559 a tot el món, una minsa quantitat d'afectats mortals si tenim en compte que cada any moren a Europa entre 40.000 i 220.000 persones a causa de la grip habitual.

"Campanades per la Grip A", el vídeo en què Teresa Forcades, doctora en salut pública, fa una reflexió sobre la història de la grip A, aporta dades científiques i enumerant les irregularitats relacionades amb el tema. Explica les conseqüències de la delcaració de pandèmia, les implicacions polítiques que en deriven i fa una proposta per a mantenir la calma, així com un crit urgent per a activar els mecanismes legals i de participació ciutadana en relació amb aquest tema.

Aquest document ha esdevingut en pocs dies la font d'informació més transparent sobre la desinformació a l'entorn d'aquesta variant de la malatia. El seu vídeo ha estat un dels més difosos a la xarxa malgrat tots els intents de censurar-lo.

En aquest sentit, un portal cristià s'ha fet ressò de la controversia provocada pels atacs contra Forcades amb la intenció de silenciar la seva tasca mèdica i informativa. El bloc http://blocs.catalunyareligio.cat es refereix a la publicació d’un aclariment sobre l’avortament de la benedictina Teresa Forcades a la revista Foc NouEl text és la resposta a una petició del cardenal Rodé, prefecte de la congregació per als religiosos, que demanava una manifestació pública d’adhesió de la religiosa als principis doctrinals de l’Església i fa referència a les respostes de Teresa Forcades durant una entrevista emesa per TV3 el mes de maig. Una represàlia que ha saltat fa poc a la llum i que es preveu que generarà molta polèmica.

 

 

Per saber-ne més:

  "Sembla que el nostre país no compleix les estadístiques de l‘OMS..." Llibertat.cat

 La grip porcina exposa el monstruós poder de la gran industria càrnica Llibertat.cat

Articles sobre la Grip A Kaos en la Red

Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid