Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluitadors independentistes
La CUP homenatjarà Josep de Calassanç Serra "Cala" a Prada

La formació vol recordar "una figura imprescindible en la construcció de l’independentisme, nexe imprescindible i fil conductor necessari amb la nostra història de lluita"

26/07/2012 Política

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) homenatjarà el lluitador independentista Josep de Calassanç Serra "Cala", mort el 18 de desembre del 2011, a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), que se celebra cada any a Prada de Conflent, a la Catalunya del Nord.

Serà el 18 d'agost a l’espai del tendal del Liceu Renouvier de la UCE en un acte on hi participaran Hervé Pi, activista cultural nord-català; Aleix Renyé, refugiat i periodista nord-català, Dolors Serra, esposa de Calassanç, i Marc Sallas, portaveu nacional de la CUP.

Amb aquest acte la CUP vol recordar "una figura imprescindible en la construcció de l’independentisme, nexe imprescindible i fil conductor necessari amb la nostra història de lluita".

Josep de Calassanç Serra va ser una figura històrica de l’independentisme català. Va participar en la fundació del PSAN, va ser membre fundador de Terra Lliure i, a causa del seu compromís polític, va haver d’exiliar-se a la Catalunya del Nord, on es va convertir en un dels promotors culturals més importants sense abandonar mai la seva militància per la llibertat dels Països Catalans.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid