Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CAL
Josep de Calassanç Serra "Cala" guardonat amb el Premi Joan Coromines

En reconeixement de la seva lluita i compromís envers el país (en homenatge pòstum)

13/04/2012 Llengua
El proper dissabte 5 de maig, la ciutat de Mataró acollirà l’onzena edició dels Premis Joan Coromines que anualment convoca la Coordinadora d'Associacions de la Llengua (CAL). Aquest acte serveix per reconèixer i homenatjar persones i entitats que s'han significat i es signifiquen per la defensa i promoció de la llengua i cultura catalanes.

Enguany, els guardonats són: Josep de Calassanç Serra (Cala), en reconeixement de la seva lluita i compromís envers el país (homenatge pòstum); la Llibreria Catalana de Perpinyà, en reconeixement de la voluntat empresarial de promoure la literatura catalana a la Catalunya Nord; Òmnium Cultural de Mataró, en reconeixement de la seva tasca de promoció de la llengua al Maresme al llarg de quaranta anys; el Col·lectiuXarxa d'Establiments amb Consciència Nacional (XECNA), en reconeixement de la seva trajectòria empresarial; Miquel Calçada, en reconeixement de la seva trajectòria professional als mitjans de comunicació a favor de la normalització de la cultura catalana i Isona Passola, en reconeixement de la seva tasca, com a guionista i productora, pel foment d'un cinema català i en català de qualitat.

Presentarà l'acte, Espartac Peran, mataroní i presentador de TV3. També intervindrà, Miquel Àngel Essomba, director d'UNESCO-Catalunya i portaveu de Som Escola que oferirà una conferència sobre la immersió lingüística en l'ensenyament, emmarcada a la situació social del país.

L'acte finalitzarà amb la lectura del Manifest del Correllengua 2012, elaborat per l'escriptor Màrius Serra i amb el veredicte sobre el guanyador del II Concurs de Cartells del Correllengua i el concert de música tradicional ofert pel grup La Coixinera (música folk i tradicional)
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid