Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
Avenços de la I-CSC en les eleccions sindicals
18/05/2012 Laboral

La Intersindical-CSC ha obtingut un delegat de personal del consorci Ripollès Desenvolupament SL. A les eleccions sindicals celebrades el passat dimarts 15 de maig a Ripoll, la Intersindical-CSC guanyà la comtessa electoral tot obtenint el delegat de personal que s'escollia. Per una altra banda aquest sindicat també va incrementar la representació al comitè de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i es confirma com a força més votada. El passat 16 de maig es van celebrar les eleccions sindicals a l'Hospital Comarcal de l'Alt Pernedès -ubicat a Vilafranca del Penedès- i la Intersindical-CSC obtingué representació per tercera legislació consecutiva. Els resultats electorals els atorgaren un delegat/da més –de dos a tres-, que la situen com la força més votada.

En un altre sentit, aquest sindicat català va singar el passat dia 17 el primer conveni col·lectiu de l'empresa Grammer Automotive, multinacional alemanya, que compta amb una planta a Olèrdola (Alt Penedès). La Intersindical-CSC, ha estat part activa del procés negociador i de consultes amb el conjunt de la plantilla.

El web d'aquest sindicat destaca també que el 14 de maig se signà el Primer Conveni Col•lectiu de la UOC. L’acte de signatura es va portar a terme amb la presència de la Gerència, els representants de l´Àrea de Persones, representants dels sindicats, Carles Sastre per la Intersindical-CSC i Jesús Martínez per CCOO, el President de la Mesa Negociadora, Jorge Pérez i els membres del Comité d'Empresa de la FUOC. Per part de la institució no va assistir cap representant de la part Acadèmica.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid