Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Intersindical-CSC s'afegeix a la crida a no acatar la sentència del Tribunal Suprem espanyol

La Intersindical-CSC ha qualificat d'extrema gravetat l'atac de la nova sentència de la judicatura de l’Estat espanyol en contra de les minses competències del Principat de Catalunya en matèria de normalització lingüística. 

La Intersindical-CSC avança que  "serà al costat de les institucions del país en cas que siguin a l’altura dels esdeveniments" i s'afegeix a la crida de rebuig a aquesta sentència tot reclamant a les forces polítiques, socials, culturals, econòmiques, així com les institucions nacionals a "estar a l’altura de les circumstàncies" i a no acatar la sentència.

 

28/12/2010 13:22 Llengua

La Intersindical-CSC fa una crida a no acatar la sentència del Tribunal Suprem espanyol

La Intersindical-CSC valora d’extrema gravetat la nova sentència de la judicatura de l’Estat espanyol en contra de les ja minses competències del Principat de Catalunya, en especial pel que fa referència al sistema d’immersió lingüística, el qual ha estat un element de consens de la majoria de forces polítiques, socials i culturals del país les darreres dècades

La sentencia s’emmarca en una agressiva ofensiva de l’Estat espanyol per anular els trets nacionals del nostre país, posant en perill de manera molt greu la cohesió social, iniciada amb les retallades de l’estatut aprovat pel parlament i continuada amb la famosa sentència del Tribunal Constitucional.

La Intersindical-CSC, com a sindicat nacional i de classe, fa una crida a les forces polítiques, socials, culturals, econòmiques, així com les institucions nacionals a estar a l’altura de les circumstàncies, no acatant l’esmentada sentència i iniciant un procés de sobirania que deslliuri el nostre país de les agressions d’un Estat forjat per la imposició des dels seus inicis.

La Intersindical-CSC serà al costat de les institucions del país en cas que siguin a l’altura dels esdeveniments.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid